[ad_1]
کیک خیس براونی طعمی بی نظیر داره، بافتش هم عالیه. یک عصرونه دلچسب برای پذیرایی از مهمانهاتون میشه. این دستور عالیه، حتما بپزینش. این کیک عالی خوشمزه را از دست ندین و در کنار خانواده از خوردنش خوشی ببرید.
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲ پیمانه |
سپاس | ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع | ۳/۴ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
بیکینک پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت: | |
مجموع تاریخ پخت: |
مواد واجب برای سس کیک براونی اصل
- شیر : ۱/۲ پیمانه
- سپاس: ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع : ۱/۴ پیمانه
- پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک براونی شکلاتی خیس
ابتدا تخم مرغ، وانیل و سپاس را قاتی کرده، دقیقا ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنک و کشدار بشه.
شیر را اضافه کرده و چند ثانیه بزنید و سپس روغن مایع را اضافه و در حد قاتی شدن قاطی کنید.
آرد ، بیکینک پودر و پودر کاکایو را با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم.
آرد را به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی خوب قاتی می کنیم.
مواد را تو قطعه ٢٠ الی ٢٢ سانت که کفش کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.
قطعه را طبقه میان فری که با دمای ١٨٠ به وقت ٢٠ دقیقه گرم شده قرار می دهیم تا بپزه.
کیک من ۶٠ دقیقه کشید اماده شد تاریخ تقریبی هست. سپس ٣۵ دقیقه با چوب کبریت چک کنید که کیک پخته یا نه.
اگر چوب کبریت از کیک پاکیزه خارج اومد یعنی پخت کیک کافیه.
طرز تهیه سس شکلاتی برای کیک براونی مرطوب
الآن که کیک خیس براونی مهیا شد، نوبت صحیح کردن سس هست.
۱/۲ پیمانه شیر و ۱/۲ پیمانه سپاس را قاتی کرده بگذارید داغ داغ شه.
۱/۴ پیمانه روغن مایع و ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده، خوب هم بزنید. صاف که شد با سپاس و شیر داغ قاتی کنید.
الآن این سس داغ را روی کیک داغ برش خورده تو قطعه بربزید و چند دقیقه تاریخ بدید سس جاذبه کیک بشه.
سپس کیک را از قطعه در بیارید و نوش جون کنید.
می تونید یا شکلات چیپسی، ترافل، پورد نارگیل یا هر چی مایلید تزیین کنید.
[ad_2]