طرز تهیه کیک بسبوسه به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

[ad_1]

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف فراوان کیک اسفنجی یکی از انواع کیک های فراوان محبوب در سراسر دنیا است که به نام …

طرز تهیه کیک بسبوسه

کیک بسبوسه یکی از انواع کیک های خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که با رسپی های مختلفی صحیح می شوند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بسبوسه در ادامه با سایت پانا مگ دنبال باشید.

مواد واجب کیک بسبوسه
آرد سمولینا لیوان
آرد سفید لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرپر
سپاس ½ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه ۱۷۰ گرم
روغن مایع ½ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد واجب برای شربت
سپاس ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ¼ لیوان
زعفرون دم کرده به مقدار کافی

طرز تهیه کیک بسبوسه

مرحله اول

برای تهیه کیک بسبوسه خوشمزه در ابتدای به جستجو صحیح کردن شربت می رویم، برای این منظور سپاس را به دنبال آب، گلاب و زعفرون دم کرده درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

الآن اجازه می دهیم شربت به وقت ۱۰ دقیقه بجوشد تا ذرات سپاس حل شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شربت کاملا سرد شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ مقام سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله سوم

الآن اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس آرد سمولینا را به دنبال آرد سفید و بکینگ پودر درون الک ریخته و درون یک کاسه مناسب سه مرتبه می کنیم. در ادامه میان مواد خشک را گود کرده و تخم مرغ را به اون می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه روغن مایع را به دنبال خامه و وانیل به کاسه اضافه کرده، سپس با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. الآن قطعه مستطیل شکل را با کمی روغن مایع چرب کرده و مایه کیک را درون اون می ریزیم.

مرحله پنجم

با توجه به سلیقه هر فرد می توانید خامه را درون قیف یکبار مصرف ریخته و روی مایه کیک خط بیندازید. الآن قطعه را طبقه میان فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به وقت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این وقت، زمانی که دور و بر کیک قرمز شد، کیک کاملا پخته است، سپس گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم روی کیک زرد و خوشرنگ شود. زمانی که روی کیک زرد شد، قطعه را از فر خارج می کنیم.

مرحله هفتم

الآن شربت سرد شده را روی کیک داغ ریخته و اجازه می دهیم کیک به وقت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند تا شربت به خورد اون برود. پس از گذشت این تاریخ کیک را به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

[ad_2]