[ad_1]

در این مطلب دستور پخت کیک مدوویک روسی یا همان کیک مدوویک عسلی را با شما به اشتراک می گذاریم.
مدوویک یا کیک عسلی روسی در قرن نوزدهم در امپراطوری روسیه خلق شده است. این کیک قصـه جالبی دارد. یک روز یکی از آشپزان دربار سلطنتی برای همسر الکساندر اول، ملکه الیزابت الکسیوانا کیکی با عسل و خامه ترش فراوان غلیظ صحیح کرد. البته این آشپز ابدا نمی فهمید که ملکه تا چه اندازه از عسل بدش می آید. ملکه هم کیک را امتحان کرد و بی خبر از همه جا؛ بدون اینکه بداند در ترکیبش عسل هست عاشقش شد. دنبال ما باشید تا طرز تهیه کیک مدوویک روسی یاد بگیرید. در شکل تمایل از طرز تهیه بلینی روسی و طرز تهیه باقلوا روسی بازدید نمایید.
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه چند مدل سالاد روسی
روش تهیه کیک مدوویک عسلی
مدوویک کیکی پوسته پوسته است که با عسل و کارامل پر می شود. کلمه مِد در روسی یعنی عسل. پس جا هیج تعجبی ندارد که یکی از اصلی ترین مواد اولیه در پخت این کیک عسل باشد. تنها چند قاشق غذاخوری عسل در ترکیب این کیک استفاده می شد. اما خب! مزه قطعه کیک مزه ای عسلی است.
باقی مواد اولیه همان مواد ساده هستند که در همه کیک ها کاربرد دارند از جمله کره، سپاس، آرد، وانیل، بیکینگ پودر و … . البته باید نشانه کرده که رسیپی های فراوان متفاوتی برای کیک مدوویک روسی وجود دارد. نکته این جاست کتخم مرغ بزرگتخم مرغ بزرگه تمام این رسیپی های دو ویژگی مشترک دارند؛ عسل و خامه ترش!
مواد اولیه برای تهیه کیک مدوویک روسی
مواد واجب | مقدار واجب |
کره | 70 گرم |
سپاس | 100 گرم |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ عظیم | 3 عدد |
وانیل | 1 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پور | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
آرد | 340 گرم |
مواد واجب برای فیلینگ کیک مدوویک روسی :
مواد واجب | طرز تهیه |
خامه ترش | 500 میلی گرم |
خامه زده شده | 500 میلی گرم |
پودر قند | 50 گرم |
وانیل | 1 قاشق غذاخوری |
مواد واجب سرد برای تهیه کیک مدوویک روسی :
مواد واجب | مقدار |
پنیر ماسکارپونه یخچالی | 250 گرم |
خامه زده شده | 125 گرم |
سپاس شیرینی فروشی | 100 گرم |
وانیل | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک مدوویک روسی (کیک مدوویک عسلی)
- مهیا سازی فر و ظرف کیک
دو ظرف صحیح کردن کیک را با کاغذ نچسب بپوشانید. البته یاد بردن نکنید که فر را روشن کرده و با دمای 200 مقام سانتیگراد گرمش کنید
- کره و سپاس و عسل را ترکیب کنید
درون دیگی آب بریزید و کاسه دیگر را روی دیگ پر از آب قرار دهید. آب که جوش آمد کره و سپاس و عسل را درون کاسه بالایی ریخته و با دمای ناشی از بخار آب ذوب و ترکیب شان کنید.
- وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید
تخم مرغ ها، و وانیل را در کاسه ای جدا با هم ترکیب کرده و به ترکیب عسلی تان اضافه کرده، دائما هم بزنید.
- آرد، بیکینگ پور و نمک را ترکیب کنید
در این مرحله 2 فنجان آرد، بیکینگ پور و نمک را به ترکیب اضافه کنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که خمیر درون دیگ سفت شده و از کناره ها جمع شود. همه مواد که فراوان خوب با هم ترکیب شد دیگ را از دما برداشته و یک فنجان دیگر آرد اضافه کنید و هم بزنید.
- مهیا سازی خمیر کیک مدوویک
اجازه دهید خمیر شما کمی سرد شود. سپس با دستان خود خمیر را ورز دهید تا در نهایت لطیف و لطیف شود صحیح همانند خمیر پاستا! یاد بردن نکنید که خمیر شما باید مانند به خمیر کوکی باشد نه مایع کیک! سپس خمیر تان را به 8 قطعه مساوی تقسیم کرده، درون کاسه ای گذاشته و برای پیشگیری از خشک شدن با دستمال آشپرخانه در ظرف را بپوشانید. هرکدام از این قسمت ها باید در ظرفی جا و در مرحله ای جدا پخته شوند. سپس کیک های پخته شده را به شکل دایره هایی با قطر 18 سانتی متر برش بزنید.
-
البته می توانید نزد از انتقال به درون فر خمیر ها را به سطح کار منتقل کرده و به اندازه دایره هایی با قطر 18 سانتی متر برش بزنید. سپس درون ظرف پخت قرار داده و نهایتا 4 تا 5 دقیقه بپزید! فراوان مواظب پوسته های کیک تان باشید. چون فراوان زود می سوزند. زمانی پوسته ای در حال پخته شدن درون فر است پوسته بعدی را مهیا کنید تا بلافاصله پس از پختن قبلی، پوسته جدید را درون فر کنید. پوسته های کیک زمانی پخته هستند که رنگ زرد قهوه ای پیدا کند. یادتان نرود که حتما پس از خارج شدن از فر پوسته ها را بار دیگر دقیق اندازه گیری کرده و برش بزنید. چون در عرض چند دقیقه همانند بیسکوییت سفت شده و برش دادن شان عملا غیر ممکن می شود.
- صحیح کردن فیلینگ کیک
خامه ترش، خامه زده شده، سپاس و وانیل را با هم ترکیب کنید تا کاملا به خورد هم رفته و حجمی دو برابر پیدا کنند. بین هر پوسته را از این ترکیب پر کنید. البته کناره های کیک و پوسته بالایی باید خالی بمانند!
- نحوه سرو کیک مدوویک روسی
ماسکارپونه یخچالی، سپاس شیرینی فروشی، وانیل و خامه زده شده را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس کناره های کیک و پوسته بالایی را با این ترکیب بپوشانید
نکات زرد در دست کردن کیک مودوویک روسی
- کره و پنیر خامه ای شما باید در دمای اتاق باشند. خامه ترش باید سرد باشد. در این شکل هم زدن فراوان راحت تر شده و نتیجه بهتری هم نتیجه می شود.
- مواد سرد برای لباس بیرونی کیک را فراوان از حد به هم نزنید. ماسکارپونه، سپاس و خامه زده شده در این شکل دلمه می شوند و فرم بدی پیدا می کنند. صحیح در همان ثانیه که دیدید فرم خوبی پیدا کرده دست از هم زدن بردارید.
- می توان در ترکیب این کیک پنیر خامه ای یا کره را حذف کرد. در شکل حذف کردن کره میزان پنیر خامه ای را زیادتر کنید و اگر هم پنیر خامه ای را حذف کردید میزان کره را دو برابر کنید.
- پوسته های کیک پس از سرد شدن فراوان ظریف هستند. پس تا قبل از سر هم کردن حتما با کیسه نایلونی آنها را بپوشانید.
- این کیک پس از سر هم شدن حداقل باید 12 ساعت در یخچال بماند تا فراوان خوب سرد شود. سرد شدن یه محکم کردن بافتش کمک می کند. البته در این شکل کیک شما کمی هم مرطوب خواهد شد.
[ad_2]