طرز تهیه کیک یخچالی پرتقالی بدون نیاز به فر • جونی

[ad_1]

از سری آموزش های طرز تهیه انواع کیک در جونی باطرز تهیه کیک بیسکویت پرتقالی در خدمت شما خوشی جویان و همراهان همیشگی مجله هستیم.

کیک یخچالی پرتقالی یک کیک بیسکوئیتی فراوان خوشمزه و خوش بوی خوش است که تهیه اون نیازی به فر ندارد. صحیح کردن اون راحت است و ظاهر و مزه خوبی دارد. حتما امتحان کنید.

مواد واجب برای تهیه کیک یخچالی پرتقالی

آب پرتقال ترجیحا جدید جهت خیس کردن بیسکویت ها حدوداً یک لیوان
بیسکویت پی بور وانیلی یک بسته
خامه شیرینی فروشی یا خامه صبحانه یک بسته
سپاس برای خامه دو قاشق غذاخوری
پنیر لبنه (در شکل نمایل) دو قاشق غذاخوری
پالپ پرتقال یا پر پرتقال بدون پوست و هسته برای سس پرتقالی روی کیک دو عدد
پودر نشاسته یک قاشق غذاخوری
سپاس دو قاشق غذاخوری
آب پرتقال یک لیوان
پوست پرتقال رنده شده یک قاشق چایخوری
مهیا سازی:
تاریخ پخت:
مجموع تاریخ پخت:

طرز تهیه کیک یخچالی ساده با مزه پرتقال

پنیر لبه و خامه و سپاس با هم قاتی کنید.

پوست پرتقال رنده شده را به اون اضافه کنید.

 مواد را به دو قطعه تقسیم کنید.

یک قطعه سفید و به دیگری کمی رنگ خوراکی نارنجی برنید.

سپس قسمن نارنجی را با پالپ پرتقال قاتی کنید تا حسابی مزه پرتقال به خودش بگیرد.

می توانید اسانس پرتقال اضافه کنید.

بیسکویت ها را دانه دانه با آب پرتقال خیس کنید و در ظرف سرو بچینید.

یک پوسته مواد سفید روی اون بریزید.

مجددا یک پوسته بیسکویت خیس شده با آب پرتقال قرار دهید.

روی پوسته بیسکویت دوم را سس پرتقالی قرار دهید.

مجددا یک پوسته بیسکویت و سس سفید و یک پوسته بیسکویت و سس پرتقالی.

در آخر هم روی کیک را با خامه بپوشانید.

کیک یخچالی پرتقالی

برای سس، آب پرتقال، سپاس و نشاسته را با هم قاتی کنید.

روی حرارت مناسب بگذارید و دائم هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

سپس حرارت را خاموش کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.

سس سرد را روی کیک ریخته و ظرف کیک را در یخچال قرار دهید.

روی کیک را به دلخواه (مثلا با پودر پسته و پرتقال ) تزئین کنید.

کیک یخچالی پرتقالی

[ad_2]