[ad_1]
طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه لپه پلو با زیره لپه پلو با زیره یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت اون وابسته به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه کباب تابه ای قهوه خانه ای کباب تابه ای قهوه خانه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که زیادتر در کشورهای خاورمیانه معروف می باشد. اینسبک …
طرز تهیه استیک گوشت استیک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به نام یک غذای بین المللی در سراسر دنیا شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …
گوجه فرنگی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های گوناگونی صحیح می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر در ادامه با سایت آموزشی چی شی دنبال باشید.
مواد واجب برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۸ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ½ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل دلمه ای |
خمیر نان باگت | به مقدار کافی |
پنیر پارمزان | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و گراماسالا | به مقدار کافی |
طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر
مرحله اول
برای تهیه گوجه فرنگی شکم پر خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به دنبال فلفل دلمه ای به شکل نگینی ریز عقل می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت مناسب گذاشته و مقدار روغن مایع به اون می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا پیاز قرمز و زرد شود. الآن کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گراماسالا به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود.
مرحله سوم
الآن فلفل دلمه ای عقل شده را به دنبال رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا قرمز شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد سرد شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را می شوییم.
مرحله چهارم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را از قطعه بالای اون برش زده، سپس درون آنها را با یک قاشق کاملا خالی می کنیم و کمی نمک درون آنها می پاشیم. الآن چند قطعه خمیر نان باگت درون گوجه فرنگی ها قرار می دهیم.
مرحله پنجم
قرار دادن خمیر نان درون گوجه فرنگی ها دلیل می شود آب اضافه گوجه فرنگی ها را به خود جاذبه کند. در ادامه گوشت چرخ کرده را به دنبال نان خیس خورده با آب گوجه فرنگی و قاتی پیاز و فلفل دلمه ای درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله ششم
الآن جعفری را شسته و به شکل ریز عقل می کنیم، سپس به دنبال تخم مرغ به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه فر را با حرارت ۱۷۰ مقام سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله هفتم
الآن اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس مواد گوشتی را به زمان ۱۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها باهم ترکیب شوند. پس از گذشت این تاریخ گوجه فرنگی ها را با مواد گوشتی کاملا پر می کنیم.
مرحله هشتم
الآن گوجه فرنگی ها را درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را طبقه میان فر قرار می دهیم. الآن اجازه می دهیم گوجه فرنگی های شکم پر به زمان ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.
مرحله نهم
۱۰ دقیقه آخر پخت کمی پنیر پارمزان روی گوشت ها ریخته و قطعه برش خورده گوجه فرنگی را روی گوشت قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم گوجه فرنگی ها به زمان ۱۰ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا شود. نوش جان.
طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر خوشمزه به روش سنتی
5
2
[ad_2]