[ad_1]

اگر سوپ را در ظرف نان بریزید فراوان زیباتر می شود. جذاب است بفهمید دستور تهیه یک کاسه نان سوپ که در زیر به اشتراک گذاشته ایم ساده و سریع مهیا می شود.
با توجه به اینکه بهترین غذا برای مریض سوپ است و برخی علاقه چندانی به این غذا ندارند، خوب تر است یک کاسه نان برای سوپ تهیه کنید تا این غذا افراد را جاذبه کند و سوپ را بنوشند. از طرفی نان کاسه ای برای سوپ مزه عالی ای دارد و در این مطلب با دستور پخت نان در کاسه دوست می شوید تا به جای خرید نان در کاسه سوپ، اون را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه سوپ کاسه نان
از کاسه نان علاوه بر سوپ برای غذاهای سبک همانند سالاد، سوپ و … استفاده می شود که با ساده ترین روش تهیه کاسه نان برای سوپ دوست خواهید شد. در ضمن اگر علاقه مند به تهیه نان در منزل هستید، حتما طرز تهیه نان ریحانی پستو و نان سیمیت ترکی را یاد بگیرید که فراوان خوشمزه هستند.
مواد واجب برای تهیه کاسه نان برای سرو سوپ
آرد نان فانتزی | 3 لیوان |
با سپاسگزاری | 1.5 قاشق چایخوری |
اب | کمی کمتر از 1 لیوان |
سیاه دانه (اختیاری) | به دلخواه |
مخمر سریع | 1.5 قاشق غذاخوری |
نمک | 1.5 قاشق چایخوری |
روغن | 1.5 قاشق غذاخوری |
دستور پخت کاسه نان برای سوپ

تاریخ مورد نیاز: در ساعت 1
- صحیح کردن مخمر
ابتدا آب ولرم را در ظرفی ریخته و سپاس را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس مایه را می ریزیم و درب ظرف را می بندیم و در جای گرم و تاریک می گذاریم تا دلیل کند.
- آرد را مهیا کنید
آرد را در ظرفی بریزید و نمک بزنید و قاتی کنید و یک بار الک کنید و در ظرفی بریزید تا سوپ مهیا شود.
- تهیه مواد کاسه نان برای سوپ
خمیر مایه مهیا شده را در ظرفی عمیق بریزید.
- قاتی آرد را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه کاسه نان سوپ، آرد و نمک را به مایه اضافه کرده و قاتی می کنیم.
- ریختن روغن مایع
روغن مایع را بریزید و با دست قاتی کنید تا با آرد قاتی شود.
- ورز دادن مواد برای کاسه نان
حالا مواد نان را با دست ورز می دهیم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. خوب تر است خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده قرار دهید و سپس اون را ورز دهید.
- استراحت دادن به مواد نان
ظرفی را چرب می کنیم و خمیر ورز داده شده را به شکل چانه در می آوریم و در ظرف می چینیم. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به وقت 50 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند.
- مجدد خمیر را ورز دهید
حالا خمیر نان را در ظرفی برای سوپ روی سطح صافی که آرد پاشی کرده ایم قرار می دهیم و مجدد با دست ورز می دهیم تا پف اون از بین برود. خمیر را به 3 قطعه تقسیم کرده و هر کدام را صاف کنید. سپس درون سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و چانه های خمیر را در سینی می چینیم. یک پارچه نخی روی سینی می چینیم و 20 دقیقه دیگر خمیر را استراحت می دهیم.
- ریختن سیاه دانه
سپس از وقت تاریخ ذکر شده پارچه را بردارید و سپس از اینکه سطح خمیر را با قلم مو چرب کردید، روی هر کدام از چانه های نان چند دانه سیاه بریزید.
- فر را مهیا کنید
فر را روی 180 مقام قرار می دهیم و می گذاریم گرم شود.
- پختن نان
می توانید از قابلمه به نام قطعه نان برای کاسه سوپ استفاده کنید. خمیر را گرد کرده و دور اون کاغذ روغنی بکشید. حالا خمیر را با کاغذ درون قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید. سپس از حدود 15 دقیقه سینی را در طبقه میان فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان بپزد و زرد شود.
- شکل دادن کاسه نان برای سوپ
سپس از اینکه نان پخت و سرد شد، با چاقوی تیز روی نان را که سیاهدانه ریخته ایم برش می دهیم و کنار می گذاریم. سپس درون نان را خالی می کنیم و کناره های داخلی نان را با انگشت فشار می دهیم تا خمیر داخلی به کناره ها بچسبد. ظرف نان سوپ مهیا است.
منظور می شود:
سوپ تابستانی
نان باگت
نکات زرد در تهیه کاسه نان برای سوپ
- توجه داشته باشید که برای تهیه نان سوپ خوری می توانید کنجد را به دنبال سیاه دانه اضافه کنید. البته افزودن سیاه دانه یا کنجد اختیاری است.
- یک کاسه آب در فر قرار دهید تا نان آرام شود.
- خوب تر است سپس از آخرین مرحله در ظرف نان کمی روغن بریزید و در سینی فر بگذارید و فر را روشن کنید. سپس به وقت 10 تا 15 دقیقه دیگر از فر خارج کنید. این کار دلیل سفت شدن درون نان می شود.
- علاوه بر این می توانید یک قاشق غذاخوری آرد نان فانتزی را با یک قاشق غذاخوری آرد سبوس دار جایگزین کنید تا نان درون کاسه سوپ سفت تر شود.
- همچنین می توانید آرد سفید را جایگزین آرد نان فانتزی کنید.
- پس از تهیه ظرف نان و قبل از ریختن سوپ، خوب تر است نان را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشود.
- توجه داشته باشید که برای تهیه نان سوپ خوری می توانید کنجد را به دنبال سیاه دانه اضافه کنید. البته افزودن سیاه دانه یا کنجد اختیاری است.
- یک کاسه آب در فر قرار دهید تا نان آرام شود.
- خوب تر است سپس از آخرین مرحله در ظرف نان کمی روغن بریزید و در سینی فر بگذارید و فر را روشن کنید. سپس به وقت 10 تا 15 دقیقه دیگر از فر خارج کنید. این کار دلیل سفت شدن درون نان می شود.
- علاوه بر این می توانید یک قاشق غذاخوری آرد نان فانتزی را با یک قاشق غذاخوری آرد سبوس دار جایگزین کنید تا نان درون کاسه سوپ سفت تر شود.
- همچنین می توانید آرد سفید را جایگزین آرد نان فانتزی کنید.
- پس از تهیه ظرف نان و قبل از ریختن سوپ، خوب تر است نان را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشود.
- برای اینکه نان مقام یک سوپ شیرین نباشد کمی سپاس را کم کنید و نمک بیشتری اضافه کنید.
نان گاتا با آجیل
[ad_2]