“قیمه بامیه”، یک غذای لذیذ برای مهمانی های شما

[ad_1]

قیمه بامیه یک غذای فراوان خوشمزه و لذیذ است که می توانید در مهمانی های خود از اون استفاده مند شوید.

به شرح وقت سحر، قیمه بامیه غذایی لذیذ است که می توانید در صحیح کردن این غذا هم از گوشت هم مرغ استفاده کرده و طعمی متفاوت را با هر کدام تجربه کنید.

مواد واجب برای تهیه قیمه بامیه

سینه مرغ ۱ عدد

لپه ۱/۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری

بامیه ۲۵۰ گرم

زعفرون به مقدار واجب

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار واجب

طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ

طرز تهیه:

ابتدا بامیه ها را بشورید و سر اون را تا حدی جدا کنید تا مایع لزج اون خارج نشود و سپس درون تابه به دنبال کمی روغن قرمز کنید. لپه را برای نیم ساعت خیس کنید تا پف کند و راحت تر پخته شود.

در ادامه پیاز را رنده ریز بزنید و درون یک قابلمه به دنبال کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا زرد شود، سینه مرغ را به شکل مکعبی عقل کنید و به دنبال پیاز تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد.

در ادامه لپه و رب را به مواد فوق اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و سپس زعفرون و ادویه ها و نمک را اضافه کنید و هم بزنید و روی مواد ۱ لیوان آب جوش ریخته و بگذارید تا مرغ و لپه پخته شود.

در ادامه زمانی مرغ و لپه پخته شد نوبت اضافه کردن بامیه ها در ۲۰ دقیقه انتهای پخت است و می توانید به دلخواه کمی آب لیموترش یا لیموعمانی ریخته و مزه ها را اندازه کنید.

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *