محبوب ترین و پرخرج ترین سریال تاریخ زیر تیغ انتقادها

[ad_1]

سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» با وجود پیشینه محبوبی که داشت و نیز صبر بی‌صبرانه طرفدارانش برای انتشار، با انتقادهایی نیز مواجه شده است.

به شرح وقت سحر به تعریف از ایسنا؛ برخی از بینندگان این سریال، کند نزد رفتن وقایع سریال و شخصیت‌های فراوان قصـه که احتمالا برای طولانی شدن سریال اضافه شده‌اند را مورد انتقاد قرار داده‌اند.

الجزیره در گزارشی درباره‌ سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» نوشته است: سرویس پخش فیلم و سریال پرایم ویدیو که زیرمجموعه‌ی آمازون است، یکم سپتامبر قبل، سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» را منتشر کرد تا بدین نظم مهمترین و مشهورترین اثرش را به مخاطبانش ارائه کرده باشد.

زیادتر بخوانید: 5 واقعیت جذاب درباره فیلم پدرخوانده که متحیرتان می کند!

این سریال پربیننده‌ترین سریال پرایم ویدئو نیز شد و با ۲۵ میلیون مشاهده در طول ۲۴ ساعت رکورد این شبکه را به دست آورد.

«حلقه‌های قدرت» در سایت (Rotten Tomatoes) امتیاز ۸۴% را از منتقدان کسب کرده و توانسته اون‌ها را راضی کند اما شگفت آور است که از نظر برخی از مخاطبان خسته‌کننده بوده و امتیاز ۳۴% را توسط مخاطبان کسب کرده است.

دوره اول سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» در هشت قطعه، در نیوزیلند ساخته شده و دوره دوم اون، هم الآن در بریتانیا در حال تصویربرداری است.

جی.آر.آر. تالکین با نوشتن رمان‌های «ارباب حلقه‌ها» دنیای فانتزی بزرگی را برای بسیاری از مردم خلق کرد. دنیایی که با ساخته شدن سری فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» به شهرت جهانی رسیده و برای همیشه پایدار شد.

ابتکار آمازون برای پخش این سریال

چون آمازون حق پخش آثار بر پایه این رمان‌ها را ندارد، از این رو به ابتکاری دست زده و تصمیم گرفته تا وقایعی که نزد از رمان‌های تالکین به وقوع پی در پی را به عکس بکشد. این سریال هم طبق معمول جنگ خیر و شر را به عکس کشیده و سرگذشت برخی از شخصیت‌های «ارباب حلقه‌ها» در قبل را مطالعه می‌کند. اما می توان گفت حداقل از نظر بصری سریال «حلقه‌های قدرت» یکی از بهترین آثار تلویزیونی است.

در قطعه‌های ابتدایی با شخصیت‌های جدید و نیز وضعیت شخصیت‌های کهنه در قبل دوست می‌شویم و از قطعه چهارم به سپس حرکت به سو نبردی که سرنوشت سرزمین میانه را مشخص می‌کند شروع می‌شود.

تالکین، رمان‌هایش را با جزئیاتی نگاه دقیق‌کننده به تحریر درآورده اما در فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» از بسیاری از این جزئیات چشم‌پوشی شده است.

حال آنکه سریال‌ «حلقه‌های قدرت» توجه زیادی به جزئیات داشته و در واقع پرداختن به همین جزئیات و تلاش برای ریشه‌یابی روابط بین مخلوقات است که به سازندگان این امکان را داده که سریالی در چندین قطعه بسازند؛ در غیر این شکل شاکله کلی قصـه سریال را می‌شد در یک فیلم دو ساعته هم جای داد.

همین توجه بیش از اندازه به جزئیات است که دلیل شده برخی این سریال را کِسِل‌کننده بدانند اما در مقابل برخی نیز این روند در ساخت سریال را تمجید می‌کنند.

الجزیره در آخر این شرح آورده است: قطعا سریال «حلقه‌های قدرت» خلاقیت پیتر جکسون ـ کارگردان سری فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» ـ را کم دارد.

جکسون خود گفته است که استودیو در ابتدا از او خواسته تا در ساخت سریال مشارکت داشته باشد و وعده داده تا فیلم‌نامه را هم برایش ارسال کند اما دیگر هیچوقت با او تماسی گرفته نشده است.

[ad_2]