[ad_1]
به گفته ی قائم رتبه سازمان بازرسی سرزمین مناطق آزاد متاسفانه الآن به محلی برای درون کننده کالای قاچاق تبدیل شده است.
به شرح صفحه اقتصاد، احمد رحمانیان، امروز(۲۰ مرداد) در نشست با فعالان اقتصادی استان کرمانشاه که با هدف بررسی و رفع موانع درحوزه تولید و معامله در اتاق بازرگانی برگزار شد، از اتاق های بازرگانی به نام یک مرجع مهم و تاثیرگذار در حوزه اقتصاد سرزمین یاد کرد و افزود: یکی از چالش های مهم سرزمین مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است و اتاق های بازرگانی می توانند تاثیر مهمی در کمک به حل این مشکل داشته باشند.
وی اضافه کرد: کسانی که در سطح اتاق های بازرگانی کوشش می کنند، مدیران و فعالان اقتصادی هستند که سالهاست در این حوزه کار می کنند، خاک خورده این حوزه هستند و مشکلات را درک می کنند، بنابراین مدیران دستگاه های دولتی و نظارتی باید از تجارب آنها استفاده کنند.
قائم رتبه سازمان بازرسی سرزمین افزود: اتاق های بازرگانی با همه قسمت های اقتصادی استان های خودشان رابطه دارند و از این جهت می توانند به آنها نظرات مشورتی هم بدهند.
وی با تاکید براینکه دستگاه های نظارتی همچون سازمان بازرسی هم خریدار نظرات فعالین اقتصادی قسمت خصوصی هستند، گفت: ما نیز در کنار استفاده گیری از نظرات مدیران قسمت دولتی، با بخس خصوصی جلساتی داریم و از نظرات فعالین اقتصادی این قسمت هم در حوزه نظارتی استفاده می گیریم.
رحمانیان به کمک های فعالین اقتصادی قسمت خصوصی در رفع کمبود برخی اقلام و اجناس نشانه کرد و گفت: خوشبختانه این فعالین بدون نیاز به استفاده از منابع ارزی دولتی برای رفع کمبود این اقلام کمک کرده اند، بنابراین درجه اتاق های بازرگانی برای ما رفیع و ارزشمند است.
وی در ادامه به لزوم حمایت قسمت خصوصی برای کمک به رفع مشکلات اقتصادی کرمانشاه هم نشانه کرد و افزود: کرمانشاه مزیت های نسبی خوبی در حوزه های گردشگری، کشاورزی، صادرات و صنعت و معدن دارد، اما از این زمان ها خوب استفاده نشده و حتی گاها تبدیل به تهدید شده اند.
قائم رتبه سازمان بازرسی سرزمین با بیان اینکه این سازمان برنامه افرایش تعامل و استفاده گیری از ظرفیت اتاق های بازرگانی را در دستور کار قرار داده، افزود: یکی از مسائلی که بنا داریم در این حوزه روی اون کار کنیم، در گفت و گو سیاست ها و رویکردهای اقتصاد مقاومتی است که راهکارهای رسیدن به اون کمتر مورد توجه قرار گرفته و یا اجرا نشده است.
وی اضافه کرد: در سطح استان کرمانشاه هم اتاق بازرگانی می تواند در موضوعاتی همچون چگونگی استفاده گیری خوب تر از ظرفیت های موجود در استان، راهکارهای تبدیل شدن اقتصاد استان به اقتصادی برون گرا و مولد، توسعه کارآفرینی در شرایط کنونی کرمانشاه که آمار بیکاری اون بالاست، فعال شدن اقتصاد علم بنیان، افرایش سهم صادرات با توجه به مرزی بودن این استان، رشد استفاده وری در حوزه اقتصاد، خودکفایی در حوزه قرار داده های دامی باتوجه به اینکه ظرفیت های اون را داریم اما درون کننده هستیم، تامین امنیت غذایی و ترویج مصرف کالاهای ایرانی یارگیر ما باشند.
رحمانیان در ادامه با انتقاد از نحوه کوشش مناطق آزاد، اظهار کرد: امروزه مناطق آزاد به جای اینکه محل انتقال علمی پیشرفته به درون سرزمین و کمک کننده به تولید و صادر کردن کالاهایمان باشند، به مراکز ورود کالاهای قاچاق تبدیل شده اند که از این نظر از اتاق های بازرگانی می خواهیم راهکارهایی را در این زمینه به ما بدهند.
وی در قسمت دیگری از سخنانش اجرای صحیح مقررات و حسن اجرای امور را دو وظیفه ذاتی سازمان بازرسی اعلام کرد و گفت: در سرزمین ما اجرای صحیح مقررات را داریم، اما حسن اجرای امور را نداریم که این مسئله بستر ساز ساختن فساد شده است.
قائم رتبه سازمان بازرسی سرزمین با تاکید براینکه قسمت خصوصی می تواند در گفت و گو برخورد با مفاسد اقتصادی کمک کننده این سازمان باشد، ادامه داد: سیاست گذاری و جهت گیری نظام میدان دادن به قسمت خصوصی در حوزه اقتصادی است و از اتاق های بازرگانی می خواهیم که به نام گزارشگران فساد یا بازرسان افتخاری در کنار ما باشند.
وی در قسمت دیگری از سخنانش ضمن تایید مشکلات و موانع حوزه تولید و معامله همچون تعدد قوانین و دستورالعمل ها، مقاوم گیری های سیستم بانکی، وجود گلوگاه های فساد، انحصاری بودن برخی حوزه های اقتصادی و اجرا نشدن برخی قوانین خوب که توسط فعالین اقتصادی کرمانشاه مطرح شد، اظهار امیدواری کرد که با کمک مدیران قسمت دولتی، خصوصی و دستگاه های نظارتی برای حل آنها قدم برداریم.
منبع: ایسنا
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[ad_2]