[ad_1]
خبرگزاری صدا و سیما مطلبی را درباره خواص حشرات و کرم ها منتشر کرده است که در نوع خود فراوان شگفت آور است! سایت رسمی صداوسیما از خواص حشرات به نام منبعی توانا برای پروتئین خبری را منتشر کرده است و درباره یک نوع کرم خوراکی نوشته است.
منظور صدا و سیما به خوردن حشره
با توجه به افزایش بیش از حد گوشت قرمز در کشورمان کمبود پروتئین خطر جدی برای مردم خواهد بود برای چی که خرید گوشت فراوان زیاد پایین آمده است و قطعه اون به شکل سر سام آوری افزایش داشته است.
علاوه سر گوشت قرمز لبنیات و حبوبات نیز افزایش قیمت چشم گیری داشته است و تنها منبع پروتئنی که مردم قادر به خرید اون هستند تخم مرغ است.
بازار جهانی پروتئین مبتنی بر حشرات در سالهای قبل حرکت بزرگی را تجربه کرده است، از خوراک دام و داروسازی گرفته تا صنعت غذا و نوشیدنی.
با آخرین تاییدیه اتحادیه اروپا، مجوز پروتئین حشرات به نام منبع پروتئین برای مصرف انسان میتوانید شاهد افزایش علاقه به حشرات خوراکی در بین مصرفکنندگان باشید که با ورود تعدادی از غذاهای جدید به بازار غذا و نوشیدنی به طور مرتب زیادتر ترویج میشود.
همچنین ببینید سمبوسه ملخ هم رسید و نحوه خوردن ملخ چگونه است؟
حشرات با داشتن تراکم پروتئین عالی، به دلیل کشت فراوان ساده خود شناخته می شوند و تنها به کسری از فضای مورد نیاز برای کشاورزی سنتی نیاز دارند. با این حال، پردازش حشرات به غذاها و نوشیدنی های مغذی می تواند یک چالش واقعی باشد و یافتن فرمولاسیون و علمی مناسب برای تولید محصولی که ارزش غذایی خود را نگه داری کند و مصرف اون جذاب باشد، نیازمند ساعت ها مطالعه و علم پهناور است.
همچنین ببینید خوردن ملخ در شهرهای ایران ملخ نوبرانه
ما با متخصص خود، اولا استروم، فنآور مواد غذایی در تترا پاک صحبت کردیم تا بفهمیم برای چی غنیسازی غذاها و نوشیدنیهایمان با پودرهای تصفیهشده مبتنی بر حشرات دور از یک رویکرد یکاندازه است.
✅ لینک این صفحه برای ارسال به دوستان:
[ad_2]