نویسندگان مشهوری که فقط با یک دلیل‌ به شهرت رسیده و همیشگی شدند

[ad_1]

نویسندگان مشهوری که فقط با یک اثر به شهرت رسیده و جاودانه شدند

نویسندگان سرشناس، معمولاً با آثار متعددشان شناخته می‌شوند؛ اما اعتقاد کنید یا نه، تعداد زیادی از نویسندگان معروف فقط با یک دلیل‌ به شهرت رسیده اند

مارگارت میچل و امیلی برونته: جاودانگی تنها با یک دلیل‌!

نویسندگان سرشناس، معمولاً با آثار متعددشان شناخته می‌شوند؛ اما اعتقاد کنید یا نه، تعداد زیادی از نویسندگان معروف فقط با یک دلیل‌ به شهرت رسیده اند. برخی از این آثار، اولین و تنها دلیل‌ این نویسندگان و برخی دیگر، با وجود آثار متعدد، تنها عاملِ به محبوبیت رسیدن نویسندگان شان بوده است. از نویسندگان تک رمانی سرشناس کلاسیک و همزمان گرفته تا کسانی که نامشان ممکن است شما را متعجب کند، در این فهرست قرار دارند.

زیادتر بفهمید : نویسنده‌‌هایی ‌كه فقط یك ‌دلیل‌ ‌نوشتند ‌و ‌همیشگی شدند!

بلندی‌های بادگیر، امیلی برونته

امیلی برونته شاعر و نویسنده انگلیسی، یکی از نویسندگانی است که فقط یک دلیل‌ به چاپ رساند و با همان دلیل‌ نیز به شهرت رسید. «بلندی‌های بادگیر» اون‌قدر حزن و ناراحتی، خشم و التهاب و شور و شور در خود دارد که به نظر می‌رسد نویسنده تمام نیروی خود را روی این دلیل‌ گذاشته است. این رمان، اولین و تنها رمان امیلی برونته است که به شهرت جهانی رسیده و الهام قسمت ساخت فیلم‌های زیادی بوده است.

زیادتر بفهمید : ناتالی پورتمن ستاره فیلم بلندیهای بادگیر می شود

برباد رفته، مارگارت میچل

مارگارت میچل نویسنده و روزنامه‌نگار زن آمریکایی، در طول زندگی‌اش تنها یک رمان با داستان جنگ داخلی آمریکا به نام «بربادرفته» منتشر کرد. میچل، به‌خاطر این رمان برنده به دریافت جایزه کتاب مردمی آمریکا در سال ۱۹۳۶ و جایزه ادبی پولیتزر در سال ۱۹۳۷ شد. فیلم بر باد رفته که با الهام از دلیل‌ میچل ساخته شد، به نام یکی از پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما شناخته می‌شود.

زیادتر بفهمید : 135هزار دلار، قیمت یک نسخه از کتاب بر باد رفته! +عکس

عکس دوریان گری، اُسکار وایلد

اگرچه اسکار وایلد به نوشتن شعر و نمایش نامه نیز می‌پرداخت، اما گفت و گو برانگیزترین دلیل‌ و تنها رمانی که از این نویسنده ایرلندی به چاپ رسید و دلیل شهرت جهانی او شد، «عکس دوریان گری» بود. عکس دوریان گری، به دلیل تازگی داستان و شاید به سبب اون‌که واقعیت شخصیت خود نویسنده را منعکس می‌کرد، شهرت بسیاری یافت. وایلد با این دلیل‌ تمثیلی، تصمیم داشت علامت دهد که تاثیر هنر بر امور واقعی چقدر می‌تواند توانا و نافذ باشد. سپس از این رمان که منتقدان بسیاری هم داشت، وایلد هیچ وقت رمان دیگری ننوشت.

خاطرات یک گیشا، آرتور گلدن

رمان تاریخی «خاطرات یک گیشا» داستانی درباره زندگی یک زن ژاپنی در اواسط قرن بیستم است. این رمان که در سال ۱۹۹۷ به نام اولین و تنها رمان آرتور گلدن، نویسنده آمریکایی، منتشر شد به وقت دو سال در فهرست کتاب‌های پرفروش نیویورک تایمز قرار گرفت و در سراسر دنیا، بیش از چهار میلیون نسخه اون به فروش رسید. اثرگلدن، به ۳۲ زبان مختلف ترجمه شده است. در سال ۲۰۰۵، فیلمی بر پایه این رمان ساخته شد. گلدن تا ۲۰ سال پس از انتشار رمانش، بیصدا اختیار کرد، اما سرانجام در سال ۲۰۱۳، طی یک مصاحبه، تأیید کرد که درحال نوشتن رمان دیگری است. این رمان تاکنون منتشر نشده است.

زیبای سیاه، آنا سول

«زیبای سیاه» داستانی است که توسط یک اسب به نام «بلک بیوتی» تعریف می‌شود. اسب، جزئیات زندگی خود را از کار در یک کشتزار ساده و خوش آب و هوا در انگلیس تا کشیدن درشکه در لندن تعریف می‌کند. زیبای سیاه، تک رمان آنا سول، نویسنده انگلیسی است که در سال ۱۸۷۷ منتشر و به سرعت به رمانی پرفروش تبدیل شد. با فروش ۵۰ میلیون نسخه‌ای، این کتاب در زمره یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های دنیا قرار گرفت. آنا سول پنج ماه پس از انتشار اولین و تنها رمانش، فوت کرد.

خدمتکارها، کاترین استاکت

رمان «خدمتکارها»، اولین و تاکنون تنها دلیل‌ کاترین استاکت، نویسنده آمریکایی است که دلیل شهرت و به محبوبیت رسیدن نویسنده و تعجب منتقدان و مخاطبان ادبیات شد. رمان اسکات که با سوژه‌ای فراوان ساده و به دور از جنجال، برنده به جاذبه مخاطبان و منتقدان ادبی شد، درباره زنی است که همسرش را از دست داده و برای امرار معاش، به دنبال شغلی مناسب می‌گردد. در سال ۲۰۱۱، فیلمی برپایه این رمان ساخته شد. اسکات سپس از استقبالی که از کتابش شده است، تصمیم دارد به شکل جدی‌تر نوشتن را دنبال کند و دومین رمانش را با سوژه‌ای اجتماعی بنویسد.

 

زیادتر بفهمید : 7 رمان عظیم دنیا به انتخاب روزنامه معروف گاردین

زیادتر بفهمید : عاشقانه‌های تاریخ سینما: این ده فیلم در خاطر ما باقی ماندند +عکس

زیادتر بفهمید : پرفروش‌‌ترین‌ رمان های امریکایی

زیادتر بفهمید : کتاب‌هایی که قبل از مرگ باید خواند!!

 

گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
منبع: روزنامه خراسان

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *