هدف‌گذاری برای جاذبه ۵۰ میلیون مشتری / رشد ۴۰ درصدی منابع بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران در ۶ ماه

[ad_1]

پزشک «سید سعید شمسی‌نژاد» از رشد ۴۰ درصدی منابع بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران در سال ۱۴۰۱ و هدف‌گذاری این بانک برای جاذبه ۵۰ میلیون مشتری داد.
به شرح صفحه اقتصاد به تعریف از روابط عمومی بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران، نشست خبری تشریح عملکرد این بانک و صندوق توسعه علمی‌های نوین در راستای تحقق شعار سال و حمایت از شرکت‌های علم‌بنیان و فناور با وجود مدیران عامل، جمعی از مدیران ۲ مجموعه و اصحاب رسانه برگزار شد.
پزشک «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران در این نشست با بیان اینکه صندوق توسعه علمی‌های نوین به دنبال حمایت از قسمت‌های کارآفرین و علم‌بنیان و در راه تحقق تدابیر رتبه معظم رهبری (مد ظله العالی) حرکت می‌کند، ‌اظهار داشت:‌ امروزه بسیاری از مشکلات اقتصادی سرزمین در سطوح مختلف را می‌توان با توسعه اقتصاد علم‌بنیان بلند ساخت.
وی با نشانه به اینکه استقبال مردم از صندوق‌های گرفتن‌الحسنه فراوان مطلوب است و بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران نیز عملاً نهاد توسعه‌دهنده سنت خوب گرفتن‌الحسنه سرزمین محسوب می‌شود، افزود:‌ امروز با ارزش و مهم بودن و درجه گرفتن‌الحسنه به سطحی رسیده که ۲ بانک تخصصی در این حوزه فعال هستند و حتی قسمت‌های اقتصادی دولت نیز نقش‌های مخصوص‌ای در شکوفایی اقتصادی به این ۲ بانک اعطا کرده‌اند.
مدیرعامل بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران با تأکید بر اینکه بالاترین رشد منابع سال جاری در شبکه بانکی به بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران اختصاص داشته، گفت: ما در سال ۱۴۰۱رشد قریب به ۴۰ درصدی منابع را تجربه کرده‌ایم و به آمار افتتاح ۹هزار حساب در روز رسیده‌ایم.
وی با نشانه به اینکه سقف پرداخت وام گرفتن‌الحسنه به ۲۰۰ میلیون تومان برای اشخاص حقیقی و ۵۰۰ میلیون تومان برای اشخاص حقوقی افزایش یافته، اظهار کرد: در سال جاری تا کنون ۱۲هزار فقره وام ۲۰۰ میلیون تومانی از سوی بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران پرداخت شده است.
هر روز ۸هزار نفر از بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران وام می‌گیرند
شمسی‌نژاد با بیان اینکه بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران روزانه ۸هزار فقره وام پرداخت می‌کند،‌ گفت: همه این رخدادهای خوب و مثبت از نیت پاک و خالص افرادی است که اندوخته خود را در قطعه گرفتن‌الحسنه در اختیار این بانک قرار می‌دهند.
مدیرعامل بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران با نشانه به رویکرد تخصصی صندوق توسعه علمی نوین به‌عنوان حلقه واسط بین بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران و شرکت‌های علم‌بنیان گفت: قطعاً وجود و کوشش این صندوق می‌تواند فراهم‌ مالی و حمایت از توسعه اقتصاد علم‌بنیان را نیرومند کند.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هدف‌گذاری ما در بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران این است که ۵۰ میلیون ایرانی کارت گرفتن‌الحسنه داشته باشند، ‌گفت: ما به دنبال حذف کارمزد پابرجا و تجمیع خدمات گرفتن‌الحسنه در یک سوپراپلیکیشن هستیم و ان‌شاءالله در آینده نیز خبرهای خوبی در این زمینه اطلاع‌رسانی می‌شود.
شمسی‌نژاد افزود: امیدواریم در قدم‌های بعدی بتوانیم مبلغ وام گرفتن‌الحسنه را مجدداً افزایش دهیم و تا سال آینده مبلغ وام اشخاص حقوقی را به یک تا ۲ میلیارد تومان افزایش دهیم.
بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران؛ پیشگام تحقق شعار سال
«سید روح خدا میرامینی» مدیرعامل صندوق توسعه علمی‌های نوین نیز در این نشست با تسلیت ایام اربعین حسینی و با تأکید بر اینکه نخستین بانکی که شعار سال و بیانات رتبه معظم رهبری (مد ظله العالی) را پژوهشگر کرد بانک گرفتن‌الحسنه مهر ایران بود، اظهار داشت: از اردیبهشت ماه که همکاری ۲ مجموعه شروع شد، ۲۰۳ درخواست وام از محل تفاهمنامه با بانک داشتیم، که سپس از ارزیابی اولیه ۱۷۱ شرکت که شاخص‌های اولیه را داشتند، به مرحله ارزیابی نهایی راه پیدا کردند.
وی با بیان اینکه از ۱۷۱ شرکتی که ارزیابی شدند، ۱۱۰ شرکت مصوبه کمیته اعتبارات را دریافت کرده و به بانک معرفی شده‌اند، ادامه داد: بیشتر این شرکت‌ها درون فرآیند اعتبارسنجی شده‌اند و تعداد قابل توجهی نیز توانسته‌اند وام مورد نیاز خود را دریافت کنند.
میرامینی با تأکید بر اینکه استقبال پهناور از وام گرفتن‌الحسنه از سوی شرکت‌های علم‌بنیان شکل پذیرفته، خاطرنشان ساخت: شرکت‌هایی که متقاضی این وام هستند، در عرصه‌های گوناگونی همچون ICT، تجهیزات پزشکی، نفت، گاز و … فعالند.
وی با تأکید بر اینکه شاید در دید نخست مبلغ وام گرفتن‌الحسنه محدود باشد، اما معتقدیم این وام با برکت و خیر دنبال است، ادامه داد: در برخی موارد دریافت وام گرفتن‌الحسنه، موجب خودکفایی سرزمین در تولید برخی تجهیزات پیشرفته شده است.
مدیرعامل صندوق توسعه علمی‌های نوین با بیان اینکه به سبب تحریم‌های ظالمانه در برخی قسمت‌ها از جمله تولید ادوات صنعت برق وابسته مشکل بودیم، گفت: خوشبختانه شرکت‌های علم‌بنیان با تکیه بر توان بومی و داخلی و استفاده از وام گرفتن‌الحسنه توانسته‌اند این چالش را برطرف کنند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!

[کل: 0 میانگین: 0]

[ad_2]