[ad_1]
فیلم خوشگل شب سوم محرم حضرت رقیه برای استوری و وضعیت واتساپ دنبال با نوه و مداحی و روضه شهادت حضرت رقیه را در این صفحه ببینید.
فیلم خوشگل شب سوم محرم حضرت رقیه
حضرت رقیه (س) فرزندی خوشحال و لبریز از عشق و شادی بود. همه رقیه (س) را دوست داشتند. او همچنین یک دختر فراوان مذهبی بود. او از دو سالگی فراوان مواظب بود که وقت وجود در انظار عمومی، سر و شکل خود را مطابق با لباس اسلامی حجاب بپوشاند.
دانلود
رقیه (س) عزیزترین فرزند امام حسین (ع) بود. امام سوم ما در نماز شب خود برای دختری دعا می کرد و ولادت رقیه (س) نتیجه اون نماز شب بود. از امام حسین (ع) دفعات شنیده می شد که می فرمود: خانه ای که سکینه نباشد ارزش سکونت ندارد!
او همیشه لبخندی شیرین و خوشحال و طبیعتی فراوان دوستانه داشت. بچه های دیگر به اندازه بزرگترها به دنبال همراهی با او بودند. او فراوان سخاوتمند بود و همیشه هر چه داشت با دیگران در بین می گذاشت.
بین حضرت عباس (ع) و رقیه (س) پیوند خاصی وجود داشت. حضرت عباس (ع) او را زیادتر از فرزندان خود دوست داشت. اگر رقیه (س) چیزی می خواست، حضرت عباس (ع) تا اجابت نمی کرد، یواش نمی گرفت. کاری نبود که حضرت عباس (ع) برای شادی رقیه (س) انجام ندهد.
نوحه شهادت حضرت رقیه شب سوم محرم
دانلود
در طول مسافرت مدینه به مکه و سپس مکه به کربلا، حضرت عباس (ع) غالباً سوار بر مهمل (قاب تزئین شده بر شتر) دیده میشود که رقیه (س) در اون مینشیند تا ایمن شود هرچه میخواهد دارد.
رقیه (س) عموی خود را به همان اندازه دوست داشت. در مدینه، روزی چند بار به منزلی که حضرت عباس (ع) با خانواده و مادرش حضرت ام البنین (س) در اون زندگی می کردند، می رفت.
همچنین ببینید متن تسلیت شهادت حضرت رقیه س 1401
رقیه (س) همانند هر چهار پنج ساله دیگری که شب به رختخواب می رفت، می خواست مدتی را با پدرش بگذراند. امام حسین (ع) برای او قصـههایی از پیامبران (ص) و جنگهای جدش امام علی (ع) برای او تعریف میکرد. سر بر سینه پدر می گذاشت و امام حسین (ع) تا خوابش نمی برد از او تکان نمی خورد.
همچنین ببینید عکس پروفایل و پوستر تسلیت شهادت حضرت رقیه
هنگامی که از دوم محرم لشکریان یزید در کربلا گرد آمدند، امام حسین (ع) به خواهرش حضرت زینب (س) فرمود: وقت اون رسیده است که سکینه را به خوابیدن انس دهید بدون اینکه من آنجا باشم. ” رقیه (س) شبها به دنبال پدرش میرفت و امام حسین (ع) باید او را آهسته نزد عمه، حضرت زینب (س) یا حضرت رباب (س) – مادرش میبرد.
اگر اطلاعات و یا تصاویری در این صفحه به اشتباه درج شده است در قطعه دیدگاه (پایین صفحه) اعلام کنید تا اصلاح و یا حذف شود یا اینجا کلیک کنید و به مدیر سایت پیام بدهید
[ad_2]