ترفند جذاب برای خواندن پیام اینستاگرام بدون اطلاع فرستنده

[ad_1]

در این مطلب یاد می گیرید دایرکت اینستاگرام را بدون اطلاع فرستنده بخوانید.

به شرح وقت سحر به تعریف از گجت نیوز؛ اگر از شبکه اجتماعی تلگرام استفاده کرده باشید حتماً با قابلیت حالت روح آشنایی دارید.

حالت روح قابلیتی بود که تنها در تلگرام‌های غیر رسمی وجود داشت و ویژگی‌های متعددی برای کاربران به هدیه می‌آورد. یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های اون، خواندن پیام‌ها بدون متوجه شدن فرستنده بود.

اینستاگرام یکی از پرکاربردترین شبکه‌های مبتنی بر محتوای ویدیویی و تصویری است که البته قابلیت ارسال پیام متنی هم دارد. امروز تصمیم داریم نحوه خواندن پیام دایرکت را بدون این که فرستنده متوجه این داستان شود، توضیح دهیم. این کار هم آسان است و هم سودمند و سودمند.

2 راه آسان و بی دردسر برای مطالعه دایرکت بدون اطلاع فرستنده

آسان‌ترین و بی‌دردسرترین روشی که می‌توانید از راه اون پیام دایرکت خود را بخوانید، ولی فرستنده متوجه نشود شما پیامش را مطالعه کرده‌اید، مطالعه از راه اعلان یا نوتیفیکیشن است.

در صورتی که پیام ارسالی بیش از حد طولانی است و تنها نزد نمایشی از اون را می‌بینید، خوب تر است اون را نگه داشته و به پایین بکشید تا تمام پیام را در صفحه نمایش دهد.

این روش روی گوشی‌های اندرویدی پاسخ نمی‌دهد و باید در این سیستم عامل روی فلش پایین سو راست کلیک کنید.

یکی دیگر از روش‌های مطالعه پیام بدون اطلاع فرستنده، ساختن محدودیت برای وی از راه تنظیمات اینستاگرام است.

در صورتی که کاربر را محدود کنید، پیام‌های وی به تب دوم یا درخواست‌های پنهان شده می‌رود و می‌توانید از آنجا و بدون اطلاع فرستنده پیامش را بخوانید.

در این روش می‌توانید پس از دید کردن به پیام مخاطب، اون را تأیید یا رد کنید و در صورتی که اون را تأیید کنید مخاطب متوجه می‌شود که پیامش را خوانده‌اید.

در این روش از سو مقابل خود هیچ اعلان دیگری دریافت نمی‌کنید، زیرا این ویژگی برای مواجهه با اذیت رساندن کاربران طراحی شده و از این اقدام پیشگیری می‌کند.

برای این که بتوانید یکی از کاربران را محدود کنید می‌بایست به نمایه او بروید و سه نقطه گوشه سو راست بالای صفحه نمایش خود را انتخاب نمایید.

زمانی این منو را دوباره کنید با سه گزینه بلاک کردن (Block)، محدود کردن (Restrict) و شرح دادن (Report) مواجه خواهید شد که با رنگ قرمز به نمایش درآمده‌اند. باید روی گزینه محدود کردن ضربه بزنید و تأیید کنید.

الآن اگر اون کاربر به شما پیام دهد به صندوق محدود شده‌ها می‌رود و فرستنده از خواندن اون توسط شما مطلع نمی‌شود.

[ad_2]